Eldshow på Jokkmokks Marknad 2017

2017, feb

2017 var tredje året vi gästade Jokkmokks Marknad med vår eldshow. Det var också första gången vi hade bra väder – 2015 hade vi 30 sekundmeter och snöstorm. Marknaden stängde i panik och vi, tja, vi uppträdde som vanligt. Väder har aldrig hindrat oss. 2016 var det istället 30 minusgrader. Ställer vi in? Givetvis inte. Och publiken vad med oss lika tappert som vanligt.

Vi uppskattar återkommande gig av många skäl. Inte minst att vi är så uppskattade att vi får komma tillbaka. Men också att vi känner platsen och kan anpassa föreställningen därefter. Och att vi blir än mer del av teamet, att människor vi jobbar för blir mer och mer våra vänner när gränserna bokare-artist suddas ut. Sist men inte minst, i och med den återkommande publiken måste vi hela tiden utvecklas och leverera något nytt. Därför har inget år varit det andra likt, även om vår grundton och känsla alltid är kvar.

I år hade vi dessutom Tysk TV på plats, samt en photoshoot med 10+ fotografer från hela världen – de bilderna får vi dela i något annat inlägg. Dessa bilder nedanför är fotade av Christoffer Backlund (instgram: @Christoffer_backlund)

Vi ses i Jokkmokk 2018!