Vi är illumina

Med rötter i eld, scenkonst och dans söker vi hela tiden det nya, unika, det som aldrig gjorts.

Vi nöjer oss inte med mindre än det allra bästa, eller göra något som andra gör. Vårt uttryckssätt saknar motstycke och den magi vi skapar med vår eldshow är olik något du någonsin sett.

Vi är illumina. Vi gör något bländande vackert och unikt. Och vi gör det väldigt, väldigt bra.

Ursprungseld och nya stjärnor

Vi har alla ursprung i rörelse och scenkonst. Momo och Lut har båda eldat och uppträtt i över tio år vardera medan Anna och Isabella bara uppträtt några år, men har redan etablerat sig som två av landets bästa elddansare och kommer stå som framtidens stjärnor.

Tillsammans bildar vi illumina. Vi väver ihop mångårig erfarenhet med ett nytt sätt att tänka och skapa. Därför är inte våra eldshower som något du sett. Vi gör något nytt. Och något annat. Välkommen att dela vår värld.

Vi lever, drömmer och tänker eldshower.

Vi planerar koreografier i sömnen, hittar alltid nya sätt att utveckla vår eldshow. Vi utmanar oss att göra det ingen annan gjort förut; vi lovar att ständigt överaska och ständigt överträffa oss själva. Vi vill förmedla essensen, kärnan i allt det levande – att uttrycka något genommänskligt, som förbinder oss alla, men som ändå inte går att uttrycka med ord. Kanske går det hand i hand med det vi kallar kärlek, men det är större än så.
Vår dans är ett möte i sökandet efter sanningen, evigheten, nuet.
Vi lever vår dröm. Och vi delar den med er.

För ett lyckat event

Kontakta oss så får ni idéer och ett prisförslag.

0708-100250     illumina@eldshow.se
Samsung, Swedbank
Pfizer, Olympus
Berns Tjolöholm Eventab
IKEA HBO NCC
Samsung, Swedbank
Occasion, Hansen