Referenser & Lovord

Vi gör succé var vi än uppträder.
Läs vad andra säger.

”Överväldigande bra! När man bokar en eldshow kan man ju få vad som helst, men det här var ju konst!”

Kulturansvarig, Sollentuna kommun

”Oerhört mäktigt!!”

– Maria Fredriksson, Westers

”Ni var suveräna och gav gästerna en mycket bra upplevelse när de kom till festen.”
– Marcus Westin, Eventab (för Deloitte)

”Stort tack för ett fint inslag!”
– K-Rauta / Marknasprofilering

”Tack käraste för stålande, underbar föreställning. Så himla fint!”

Louise & Ulf

"Er show var lysande ;) Tack! "

Johan Gärskog, Kulturchef, Eksjö kommun

”Vi är jättenöjda och har redan fått en hel del positiv respons på den fantastiska showen. Vi hoppas att detta kan bli en återkommande tradition!”
– Lina Karlsson, Förvaltningskommunikatör

  ”Vi tyckte det var magiskt, och om det var jobbigt med snön för er så kan ni i alla fall glädjas åt att det gjorde showen ännu vackrare. Man kan inte vara nöjdare än vi är! ”
– Cecilia, 40årsfest på Tändstickspalatset, Stockholm

"Tack! Det var magiskt, och dessutom höra barnen från området helt exalterade över en upplevelse utöver det vanliga – det var riktigt härligt"

Katarina, Förbo

Ett STORT TACK till Anna och Isabella som visade upp en helt fantastisk eldshow! Jag såg den och tror att alla i publiken var lika hänförd och imponerad som jag var! SUCCÉ! Jätteroligt att vi kunde få illumina till Åland och vi hör i hand av hos till er i framtiden om liknande ärenden!

– Malin Nordlund, Åland

 

”Tack vackra fantastiska ni för en alldeles sagolik show i lördags. Det makalös upplevelse – musiken, skönheten, elden, natten, kärleken! Mycket minnesvärt för oss och alla gäster. Tack igen!”
Varmaste hälsningar Eva och Johan

 

”Ni var helt fantastiska och många har kommenterat just ert framträdande och varit imponerade. Åter igen, stort tack för ert härliga uppträdande!”
–Tina Björkén, Hannover Re

”Stort WOW och tack och wow igen för er fantastiska eldshow på André och Zungs bröllop! Alla var helt begeistrade av den vackra, sprakande dans-kemin som rådde i eldarnas sken. Helt klart kvällens höjdpunkt som ingen kommer glömma.”

Thomas Eriksson

”Tack för igår, vilken succé! ”

GillBritt, Utsikten

”Viken hänförande show ni bjöd på, mycket bra både visuellt och audiellt!”
– Carolinne Sjöstedt, Visual Arts

”Stort tack! Ni var helt fantastiska och eldshowen gjorde verkligen succé, dessutom passade den perfekt ihop med vårt glittrande vintertema! Ett magiskt och förtrollande vackert ögonblick som fängslade oss alla. Vi är så glada att ni kunde vara med och förgylla vår personalfest. Så återigen, jättestort tack!”
– Camilla, Nilson Group

"Det var det vackraste jag sett i hela mitt liv... Jag är helt knäckt! Tack tack tack!"

Bruden, Bröllop 2015

Er show var verkligen fantastisk. Den var vacker och berörde på sätt jag inte var beredd på. Supertack, ni överträffade alla förväntningar och gjorde stort intryck på alla som var där"

– Olof Dedering

”Tack för ett magiskt underbart framträdande! Ni har fått så många lovord av våra gäster. Vissa av dem, inkl jag själv grät under showen. Tack från djupet av våra hjärtan att ni kom och gjorde vår bröllopsdag så fantastisk. Only Love”

– Michi & Tobbe

”Ni knäckte oss med er show! Vi är fortfarande helt tagna. Det var det vackraste jag någonsin sett! Visst hade vi föreställt oss att det skulle bli häftigt o fint med eldshow, men inte såhär jäkla bra! Ni är grymma! Och vi är så fantastiskt glada att ni kom och förgyllde vår bröllopsdag. ”

Ulrika & Andreas

”Vi får fortfarande – ett år senare – komplimanger från bröllopsgäster som blev helt tagna av ert framträdande. Jag är så glad att ni kom till bröllopet så att vi fick dela er eldshow med dem!”

Veronica Gidén

”Stort tack för i lördags! Vilket fint eldframträdande ni bjöd på.
Mycket uppskattat och en kul överraskning för de som kom.”
– Sandra Wennerstein, Swedbank

”Ni var suveräna och gav gästerna en mycket bra upplevelse när de kom till festen.”
– Marcus Westin, Eventab (för Deloitte)

"Efter en stund flammar lågorna upp i mörkret och väcker publikens uppmärksamhet. Till musik svingas och snurras elden, sakta eller långsamt. Olika redskap och hastighet ger elden olika uttryck. Ett passionerat skådespel äger rum framför publiken. Det är ömsint, passionerat och inlevelsefullt. Under finalen sprids elden likt ett skimmer i mörkret. Den animerade filmens glitter sprider sig i verkligheten. Det är effektfullt och magiskt. Applåderna blir många, långa och uppskattande."

Maria Ivarsson, Smålandstidningen

”Tack! Det var jättefint och det gick bra trots regn!
Jag kommer verkligen att försöka få hit er fler gånger ”
Brita Nilsson, Utiskten meetings

”Ett stort hjärtligt tack för en magisk upplevelse – det blev kvällens höjdpunkt!” – Bröllop, 2015

Tack för en helt fantastisk eldshow som final på vårt bröllop! Vi har hört så positiva kommentarer. Det var vackert, sensuellt och unikt!

Erik + Charlotte

För ett lyckat event

Kontakta oss så får ni idéer och ett prisförslag.

0708-100250     illumina@eldshow.se
Samsung, Swedbank
Pfizer, Olympus
Berns Tjolöholm Eventab
IKEA HBO NCC
Samsung, Swedbank
Occasion, Hansen