Eldshow för bröllop

Eldshow i kärlekens tecken

Tack för en helt fantastisk eldshow som final på vårt bröllop!! Vi har hört så positiva kommentarer. Det var vackert, sensuellt och unikt!

Erik ♥ Charlotte

Vi är illumina.

Vi möttes på scen och har levt och turnerat sedan dess. Den samklang samvaron skapar blir tydlig på scenen. Vår eldshow är något annat, något unikt. Vår hyllning till kärleken, till livet.

Vi får fortfarande – ett år senare – komplimanger från bröllopsgäster som blev helt tagna av ert framträdande. Jag är så glad att ni kom till bröllopet så att vi fick dela er show med dem!

– Veronica Gidén

Vad kostar det?

Vår magiska bröllopseldshow får ni från 10000kr. För dig som vill ha det absolut mest exklusiva har vi en större eldshow att erbjuda – fråga oss så berättar vi!

Bröllopsföreställningen utförs vanligtvis av två artister och är ca 15 minuter lång, vackert och stämningsfullt koreograferad till noga utvald musik.

Eldshow ur våra hjärtan

Vi använder oss av miljön för att skapa en så unik och kraftfull upplevelse som möjligt för er. Vi vet hur viktig dagen är för er och vi lovar att göra allt vi kan för att göra kvällen så minnesvärd som möjligt.

Vi har gjort det hundratals gånger, och vi ser fram emot att få göra det för er ♥

Er show var verkligen fantastisk. Den var vacker och berörde på sätt jag inte var beredd på. Supertack, ni överträffade alla förväntningar och gjorde stort intryck på alla som var där !

Olof Dedering

Stort WOW och tack och wow igen för er fantastiska eldshow på André och Zungs bröllop! Alla var helt begeistrade av den vackra, sprakande dans-kemin som rådde i eldarnas sken. Helt klart kvällens höjdpunkt som ingen kommer glömma.

Thomas Eriksson

Eldshow som gör intryck och lämnar avtryck

Vår bröllopseldshow är en hyllning till kärleken och livet.

Vår eldshow för bröllop; elddans som går djupt in i själen och i samklang med unika eldredskap hänför och skapar oförglömliga avtryck i sinnet och sätter kvällen på pränt, för evigt.

”Överväldigande bra! När man bokar en eldshow kan man ju få vad som helst, men det här var ju konst!”

Kulturansvarig, Sollentuna kommun

Det finns en speciell typ av eldshow vi älskar.

Den när publiken inte jublar; knappt ens klappar händerna.
För de står så hänförda, som dragna in i en annan värld.
När sista tonerna ljuder i ett extatiskt möte, när publiken vaknar ur sin lätta trans, och de rungande applåderna hörs;
som vågor ur samma hav som dansstegen kom från,
då är det vår tur att stå alldeles tysta.
Ta emot. Dela.

Tack! Vi är jättenöjda och har redan fått en hel del positiv respons på den fantastiska showen. Vi hoppas att detta kan bli en återkommande tradition!

Lina Karlsson, Förvaltningskommunikatör

Publiken är viktig för oss.

Vi kan göra eldshower för alla tillställningar, men när vi får dela vårt allra innersta, vårt sårbaraste som genljuder i varje mänsklig själ– när vi får någon att gråta av glädje, av lycka, av skönheten eller för att det berört något djupt därinne – då vet vi att vi lyckats.

Föreställningen – En ordlös berättelse om kärleken, om själen, om den innersta essensen som binder oss samman – gör sig bäst i en miljö som bjuder in till hänförd tystnad.

”Ni är bäst och makalöst lätta att arbeta med!”

Marie Pettersson, Kultursamordnare

Vad vill vi med vår eldshow?

Vår strävan är att få er att stanna upp i ögonblicket, ett andetag i det rena, klara varandet. Vi kan kalla det förstumma och förundra, men det går djupare än så.

Vi berör – när minst en i publiken gråter glädjetårar har vi lyckats. Vi gestaltar det vackra som finns djupt inom oss alla. Det som inspirerar, som stöttar och som bär oss när det blir för tungt.

Vår föreställning är en hyllning till livet, naket, ärligt och öppet.

Praktisk information

Andetag – vår elddansföreställning för kulturevenemang

 

Längd: 15-20 minuter.

Medverkande artister: 2-4.

Yta: En plan yta utomhus. Önskvärt 10x20 meter, minimum 5x10 meter.

Publik: Kan anpassas efter publikens storlek. Vid >500-1000 personer kan en scen eller upphöjd yta behövas för att alla ska se.

Ljud: Vi har kraftfull batteridriven ljudutrustning som räcker till en publik på ca 1000 personer. Finns ljudutrustning på plats använder vi gärna den.

Ljus: Gärna mörkt, så elden får tala. Ingen ljusutrustning behövs. En halvtimme efter solnedgången är det generellt mörkt nog för vår eldshow.

Säkerhet: Vi har alltid med oss 2x6 kg pulversläckare samt brandfiltar. Vi är utbildade och certifierade i eldsäkerhet.

För ett lyckat event

Kontakta oss så får ni idéer och ett prisförslag.

0708-100250     illumina@eldshow.se
Samsung, Swedbank
Pfizer, Olympus
Berns Tjolöholm Eventab
IKEA HBO NCC
Samsung, Swedbank
Occasion, Hansen