Bröllop är vår passion

Eldshow i kärlekens tecken
se video

Eldshow i kärlekens tecken

 

Vår bröllopsföreställning är en eldshow i kärlekens tecken. Den är vårt hjärtebarn, den vi älskar att dela och den som saknar motstycke.

 

Vår hyllning till kärleken och livet; föreställningen är skapad specifikt för bröllop. Elddans, koreograferad till musik som går djupt in i själen och i samklang med unika eldredskap hänför och skapar oförglömliga avtryck i sinnet, och gör er magiska dag än mer varm och minnesvärd.

 

 

”Stort WOW och tack och wow igen för er fantastiska eldshow på André och Zungs bröllop! Alla var helt begeistrade av den vackra, sprakande dans-kemin som rådde i eldarnas sken. Helt klart kvällens höjdpunkt som ingen kommer glömma.”

Thomas Eriksson

Närvaro, passion, kärlek

 

Vår bröllopsföreställning liknar på flera sätt den vi uppträder med på kulturevenemang runt om i landet. Men på bröllop får vi ta kärleken, närheten och närvaron till sin spets.

Momo och Linn har turnerat tillsammans sedan 2012 och uppträtt på hundratals bröllop. Det märks, syns, berör.

När någon i publiken gråter av skönhet, då har vi lyckats.

"Det var det vackraste jag sett i hela mitt liv... Jag är helt knäckt! Tack tack tack!"

Bruden, Bröllop 2015

 

 

”Tack för ett magiskt underbart framträdande! Ni har fått så många lovord av våra gäster. Vissa av dem, inkl jag själv grät under showen. Tack från djupet av våra hjärtan att ni kom och gjorde vår bröllopsdag så fantastisk. Only Love”

– Michi & Tobbe

”Vi får fortfarande – ett år senare – komplimanger från bröllopsgäster som blev helt tagna av ert framträdande. Jag är så glad att ni kom till bröllopet så att vi fick dela er eldshow med dem!”

Veronica Gidén

 

Bröllop i våra hjärtan.

Vi är illumina. Vi har levt och turnerat ihop sedan den dag vi träffades, på scen.

Därför är bröllop något speciellt för oss. Under åren har vi hunnit med att uppträda många, många bröllop, och vi blir lika tagna varje gång. Det är en arena där vi kan få leva ut vår passionerade kärleksfulla eldshow till dess yttersta. Där vi kan få hylla kärleken, närvaron, glädjen.

Vi använder oss av miljön för att skapa en så unik och kraftfull upplevelse som möjligt för er. Vi vet hur viktig dagen är för er och vi lovar att göra allt vi kan för att göra kvällen så minnesvärd som möjligt. Vi har gjort det hundratals gånger, och vi ser fram emot att få göra det för er ♥

Tack för en helt fantastisk eldshow som final på vårt bröllop! Vi har hört så positiva kommentarer. Det var vackert, sensuellt och unikt!

Erik + Charlotte

 

Praktisk information

illuminas eldshow för bröllop

 

Längd: 15 minuter.

Medverkande artister: Två. (Fyra vid riktigt stora bröllop.)

Yta: En plan yta utomhus. Önskvärt 10x20 meter, minimum 5x10 meter.

Publik: Era gäster eller exklusivt för brudparet.

Ljud: Vi har kraftfull batteridriven ljudutrustning.

Ljus: Gärna mörkt, så elden får tala. En halvtimme efter solnedgången är det generellt mörkt nog för vår eldshow.

Säkerhet: Vi har alltid med oss 2x6 kg pulversläckare samt brandfiltar. Vi är utbildade och certifierade i eldsäkerhet.

Prisexempel: Eldshow med 2 artister, 10000kr. Föreställningen är momsbefriad. För större eller specialskrivna föreställningar, hör av dig så pratar vi.

För ett lyckat event

Kontakta oss så får ni idéer och ett prisförslag.

0708-100250     illumina@eldshow.se
Samsung, Swedbank
Pfizer, Olympus
Berns Tjolöholm Eventab
IKEA HBO NCC
Samsung, Swedbank
Occasion, Hansen